Alle merken motoren

Motohandel Geert van Mol  - Onze motoren Voor goede motoren in Melsele en Beveren moet u zonder meer bij motorhandel Geert van Mol in Melsele zijn: wij hebben nagenoeg alle merken van de beste motoren en tal van tweedehandsmotoren. Wij garanderen altijd een goede service en daar hoort ook een degelijk onderhoud van uw motorvoertuig bij.

Motoren met waarborgcertificaat

De motoren die u in onze showroom kan vinden, behoren tot de betere merken: BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha maar ook Vespa, Aprilla, MBK, KTM en Kymco behoren tot ons standaard assortiment.

Bij elk merk en voor elk model garanderen wij een optimale prijs-kwaliteit: bij ons weet u wat u koopt. Bovendien worden alle motoren geleverd met een waarborgcertificaat van één jaar en kan u een proefrit maken in Melsele om te kijken of het gekozen type u bevalt.

Overname

Indien gewenst kunnen wij uw oude motor overnemen. Dat is een perfecte gelegenheid om de aankoopprijs van uw nieuwe motor te drukken, zonder dat u daarvoor tal van potentiële kopers moet ontvangen alvorens uw oude motor verkocht raakt.

Wij verzekeren u een eerlijke overnameprijs en kunnen eveneens mooie financieringsvoorwaarden aanbieden, mocht dat nodig zijn. Een snelle afhandeling en contante betaling zijn extra troeven om uw oude motor aan ons over te laten.

Bezoek de showroom van Geert van Mol of contacteer ons op 03/755.46.25!