Dé motorspecialist sinds 1984

Onze zaak, onder leiding van Geert Van Mol zelf, staat garant voor een uitgebreide service op het gebied van aankoop, verkoop en onderhoud van alle merken moto’s.

Contacteer ons 2de hands aanbod

Betrouwbaar onderhoud voor uw motor 

Bij Motohandel Geert Van Mol, gevestigd in Melsele bij Beveren, gaan we verder dan alleen het aanbieden van prachtige tweedehands motoren. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardig onderhoud en reparaties, ongeacht het merk van uw motorfiets. Ontdek hoe wij met vakmanschap, expertise en kwaliteitsgarantie streven naar het optimaliseren van de prestaties van uw motor.

Ons atelier, voor vakkundig onderhoud en herstellingen

Of u nu een trotse eigenaar bent van een BMW-motor of een ander merk rijdt, ons ervaren team van technici staat voor u klaar in ons geavanceerde atelier. Van preventief onderhoud tot complexe reparaties, wij bieden een volledig scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw motor in topconditie blijft.

Preventief onderhoud, voor duurzame prestaties

Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor motoronderhoud. Bij Motohandel Geert Van Mol adviseren we regelmatig preventief onderhoud om op de lange termijn grotere reparaties te voorkomen. Ons team voert grondige inspecties uit en zorgt ervoor dat uw motor in optimale staat verkeert. Of u nu uw motor bij ons hebt gekocht of niet, wij verwelkomen u graag voor professioneel onderhoud dat uw motor weer snel en volledig rijklaar maakt.

Kwaliteit gegarandeerd!

Bij Motohandel Geert Van Mol streven we naar hoogwaardige kwaliteit, of het nu gaat om de verkoop van motoren, motorenovernames of onderhoudsdiensten. Motoren die u bij ons aanschaft, worden standaard geleverd met een garantiecertificaat van één jaar. Onze toewijding aan kwaliteit gaat echter verder dan alleen de verkoop; bij onderhoud en reparaties maken we gebruik van de beste materialen om duurzame resultaten te garanderen.

Contacteer ons voor uw motoronderhoud

Heeft u vragen over onderhoud, reparaties of het vervangen van onderdelen? Onze showroom in de regio Beveren staat voor u open. U kunt ook gebruikmaken van ons handige contactformulier op de website of bel ons direct op 03 755 46  25 Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het plannen van het benodigde onderhoud voor uw geliefde motorfiets. Vertrouw op Motohandel Geert Van Mol voor betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Tot ziens in onze werkplaats!

Logo

Al meer dan vier decennia lang is Motohandel Geert Van Mol dé onbetwiste referentie voor alle motoliefhebbers in België en zelfs tot in het buitenland toe.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 24 90 93
Tel: 03 755 46 25
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0684.126.845

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

 

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Wo
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Do
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Vr
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Za
10:00 - 18:00
Zo
Gesloten


Maart, April, Mei
Open op zondag op afspraak