Dé motorspecialist sinds 1984

Onze zaak, onder leiding van Geert Van Mol zelf, staat garant voor een uitgebreide service op het gebied van aankoop, verkoop en onderhoud van alle merken moto’s.

Contacteer ons 2de hands aanbod

Motor overnemen

Welkom bij Motohandel Geert Van Mol, uw vertrouwde partner voor alles wat met motoren te maken heeft. Al sinds 1984 zijn wij dé referentie in de regio Melsele bij Beveren, waar klanten op zoek kunnen gaan naar prachtige modellen en kunnen genieten van onze uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands motor of overweegt uw huidige motor te verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Over ons

Bij Motohandel Geert Van Mol streven we ernaar om u de beste motoren aan te bieden. Onze ervaring van dertig jaar stelt ons in staat om zorgvuldig geselecteerde tweedehands modellen van topkwaliteit te presenteren. Wij begrijpen dat de aankoop van een motor een investering is, en daarom bieden wij niet alleen uitgebreide informatie bij uw aankoop, maar ook een professionele na-service. Ons team staat garant voor jaarlijks onderhoud en blijft uw betrouwbare partner in de regio’s Melsele, Beveren en Groot-Antwerpen.

Betrouwbare tweedehands motoren

Onze motowinkel is trots op het aanbieden van betrouwbare tweedehands motoren met kwaliteit. Bij de selectie van onze modellen zorgen we ervoor dat ze aan de hoogste normen voldoen, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van elke rit. Transparantie is voor ons van groot belang, en daarom ontvangt u alle nodige informatie bij uw aankoop. Bovendien streven we naar een duurzame relatie met onze klanten door een professionele na-service te bieden, waaronder jaarlijks onderhoud om de levensduur van uw motor te verlengen. 

Actieve overname

Bent u op zoek naar een nieuwe motor, en wilt u uw huidige motor verkopen? Bij Motohandel Geert Van Mol staan wij klaar voor een vlotte motorenovername. Onze experts gaan actief op zoek naar de ideale moto’s, en begeleiden u graag bij het overlopen van de verkoopopties. Vanuit Beveren en omstreken nodigen we u uit om bij ons langs te komen. Samen bespreken we de mogelijkheden en helpen we u de juiste keuze te maken voor uw nieuwe aankoop. 

Ontdek onze showroom

Om een volledig beeld te krijgen van uw toekomstige moto, nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken. Gelegen langs de Grote Baan in Melsele, is onze showroom makkelijk bereikbaar. Voor uw gemak is er parkeergelegenheid voor de deur. We ontvangen u graag van dinsdag tot en met zaterdag, zelfs na de reguliere verkoopuren, om u te adviseren over de verschillende modellen, merken, en eventuele kredietaanvragen

Contacteer ons

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Kom gerust langs bij Motohandel Geert Van Mol en laat u informeren door een van onze deskundige medewerkers. U kunt ook contact met ons opnemen via het formulier op onze contactpagina of telefonisch op 03 755 46 25 Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte motor die aan al uw verwachtingen voldoet. Tot binnenkort!

Logo

Al meer dan vier decennia lang is Motohandel Geert Van Mol dé onbetwiste referentie voor alle motoliefhebbers in België en zelfs tot in het buitenland toe.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0475 24 90 93
Tel: 03 755 46 25
E-mail: [email protected]
BTW: BE 0684.126.845

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]

 

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Wo
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Do
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Vr
10:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
Za
10:00 - 18:00
Zo
Gesloten


Maart, April, Mei
Open op zondag op afspraak